Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν, Σωληνουργικά Έργα & Μεταλλικές Κατασκευές Αττική


Η εταιρεία μας “Αδιατάρακτη Κοπή” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής αναλαμβάνοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες αδιατάρακτης κοπής, εργασίες με κομπρισέρ, σωληνουργικά έργα, καθώς και μεταλλικές κατασκευές.
 
Με όπλα την εμπειρία, τη σοβαρότητα, την ευθύνη και το σεβασμό στην περιουσία κάθε πελάτη, σύντομα κατακτήσαμε ηγετικό ρόλο στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών και δη των αδιατάρακτων κοπών στα Μέγαρα και σε όλη την Αττική.
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο της οικοδομής προκειμένου να μπορούμε πάντα να σας παρέχουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα με κοπή σε πατώματα, οροφές και τοίχους καθώς και σε ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων του οπλισμένου σκυροδέματος, των τούβλων, με ποιότητα εργασίας, συνέπεια, ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών και ασφαλώς με χαμηλό κόστος.
 
Η πολυετής εμπειρία μας στα σωληνουργικά έργα και στις μεταλλικές κατασκευές από το 1985, σας εγγυάται την άριστη ποιότητα των εργασιών με συνέπεια και την τήρηση του προ συμφωνημένου χρόνου παράδοσης με το χαμηλότερο κόστος.
 
 
Η εταιρεία μας έχει αποδεχτεί και φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική με γνώμονα την τεχνική αρτιότητα, με απόλυτη φερεγγυότητα ως προς το χρόνο και το κόστος κατασκευής του εκάστοτε έργου. Η ικανοποίηση των πελατών μας υπήρξε πάντοτε η πρώτη μας προτεραιότητα.

Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.