Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Αδιατάρακτη Κοπή
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ
Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν, Σωληνουργικά Έργα & Μεταλλικές Κατασκευές Αττική
Εάν θέλετε στο σπίτι σας, στον χώρο εργασίας σας ή σε αποθηκευτικούς χώρους, εργασίες που σχετίζονται με ανακαίνιση, αλλαγή όψης, μετατροπές, διόρθωση κακοτεχνιών ή αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις και ως εκ τούτου απαιτείται αποξήλωση παλαιών μεσοτοιχιών, κουζινών, μπάνιων, άνοιγμα νέων παραθύρων ή θυρών, σύνθλιψη παταριών, άνοιγμα οπών για σωληνώσεις, για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, για τζάκια, για σόμπες και εξαερισμούς, άνοιγμα τετράγωνων οπών για ανελκυστήρες ή κλιμακοστάσια, η λύση είναι μία… η αδιατάρακτη κοπή μπετόν.
 
Η εταιρεία μας “Αδιατάρακτη Κοπή” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας εργασίες αδιατάρακτης κοπής προσφέροντας άριστα αποτελέσματα, άμεσα και οικονομικά.
 
Αναλαμβάνουμε εργασίες αδιατάρακτης κοπής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους εξυπηρετώντας άμεσα τα Μέγαρα και όλη την Αττική.
 
Οι εργασίες με την αδιατάρακτη κοπή μπετόν διεξάγονται χωρίς σκόνη, χωρίς θόρυβο, χωρίς κραδασμούς επικίνδυνους για την στατικότητα του κτιρίου σας, χωρίς εκκένωση του κτιρίου σε περίπτωση που κατοικείται, χωρίς μερεμέτια, με ακρίβεια χιλιοστού και λείες τελικές επιφάνειες.
 
 
Η εικοσαετής και πλέον εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα με κοπή σε πατώματα, οροφές και τοίχους καθώς και σε ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων του οπλισμένου σκυροδέματος, των τούβλων, με ποιότητα εργασίας, συνέπεια, ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών και ασφαλώς με χαμηλό κόστος.

Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.